بیماری افسردگی

بیماری افسردگی

افسردگی چیست؟ هنگامی می‌گوییم فردی به بیماری افسردگی مبتلا می‌شود، که علائمی مانند آنچه در پایین به آنها اشاره خواهد شد، را تقریبا در هر روز، در تمام طول روز، برای دو هفته یا بیشتر داشته باشد. اگر شما افسرده‌اید، ممکن است سر درد، درد‌های مبهم یا حاد یا مشکلات گوارشی و جنسی داشته باشید. افراد سالمندتر مبتلا به افسردگی ممکن است احساس سردرگمی یا مشکلاتی در تفهیم خواسته های ساده خود داشته باشند.

:علائم افسردگی داشتن احساس غم واندوه،ناامیدی و گریه‌های زیاد و مکرر احساس گناه، درماندگی یا بی ارزشی فکر کردن به مرگ فکر یا خودکشی. خواب بیش از اندازه، یا مشکل در به خواب رفتن. از دست دادن اشتها و کاهش یا افزایش وزن به طور ناخواسته. احساس خستگی زیاد در تمام مدت. اشکال در تمرکز و تصمیم گیری. داشتن دردهای مبهم یا حاد و بهتر نشدن آنها با درمان‌های معمول. احساس بی‌قراری، عصبانیت و دلخوری زود هنگام.

علت افسردگی چیست؟ افسردگی علاوه بر دلایل ارثی، به تغییرات مواد شیمیایی در مغز مربوط می باشد که ارتباط بین سلولهای عصبی را با یکدیگر دچار اشکال می‌کند افسردگی می‌تواند با دغدغه‌ها و رویدادهای زندگی شما ارتباط داشته باشد، از قبیل مرگ کسی که دوستش دارید، طلاق یا از دست دادن کار و نظیر اینها خوردن برخی از داروها، زیاده روی در مصرف داروها یا ابتلا به بیماریهای دیگر هم می‌تواند علت افسردگی باشد. دچار شدن به افسردگی به دلیل ضعف شخصیت، تنبلی یا بی‌ارادگی نیست.

:تشخیص افسردگی اگر شما علائم فوق را دارید، حتما به پزشک مراجعه کنید، قطعا می‌توانید از او کمک بگیرید. از پزشک خود انتظار نداشته باشید که فقط با نگاه کردن به شما به افسردگی شما پی ببرد. هرچه سریعتر درمان شما پیگیری شود، زودتر از افسردگی بهبود خواهید یافت. اولین بار که شما در مورد احساس خود با پزشک سخن می‌گویید، ممکن است او از شما سوالاتی درباره نشانه‌های آن، سلامت شما، وسابقه مشکلات سلامت در خانواده‌تان بپرسد. همچنین پزشک ممکن است شما را مورد معاینه جسمی قرار دهد یا آزمایش‌های دیگری را برای شما درخواست کند

:درمان افسردگی افسردگی را می‌توان هم با دارو، و هم با مشاوره یا هر دو درمان کرد داروهای بسیاری را می‌توان برای درمان افسردگی مورد استفاده قرار داد. آنها عدم تعادل شیمیایی در مغز را که باعث افسردگی می‌شود، اصلاح می‌کنند. تاثیرداروهای ضد افسردگی‌ بر هر فردی متفاوت میباشد. بنابراین حتی اگر یک دارو بر بیماری شما تاثیری نداشته باشد، ممکن است داروی ضدافسردگی دیگر بر شما موثر باشد ممکن است یک هفته بعد از شروع مصرف داروها بهبودی را احساس کنید. اما احتمالا تاثیرات کامل دارو را تا ۸ تا ۱۲ هفته بعد از شروع مصرف آن نخواهید دید. در هفته اول مصرف دارو ممکن است عوارض جانبی آن در شما ظاهر شود. اما میزان این عوارض جانی بعد از هفته دوم مصرف دارو به شدت کاهش می‌یابد.

:تا چه زمانی به دارو نیاز خواهیم داشت مدت زمان نیاز به مصرف دارو به میزان افسردگی شما بستگی دارد. ممکن است دکتر از شما بخواهد داروها را برای ۴تا ۶ ماه یا بیشتر مصرف کنید شما نیاز دارید به مدت زمان کافی دارو مصرف کنید تا احتمال عود افسردگی شما کاهش پیدا کند. در این زمینه حتما با پزشک خود مشورت کنید.

آیا کسانی که افسردگی دارند به خودکوشی نیز فکر میکنند؟ بله این فکر بخشی از افسردگی است.اگر شما به آزار رساندن خود فکر می‌کنید، به پزشک خود، دوستانتان، خانواده خود یا به مراکز محلی مشاوره مقابله با خودکشی، مراجعه کنید. فورا درخواست کمک کنید. خبر خوش این است که پزشکان می‌توانند به شما کمک کنند و افسردگی شما قابل درمان است112

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =